Náš Instagram

Papírové tašky hnědé TWIST EKO 32x14x42 z ekologického certifikovaného papíru a s krouceným uchem

Nový produkt

Papírové tašky TWIST 32x14x41 hnědé přírodní 100g, kraftový papír krouceným uchem. Ve své kategorii a při užitných vlastnostech velmi levné papírové tašky.

Individuální potisk ať strojně či sítotiskem.Obraťte se na nás v KONTAKTECH. Vybereme nejvhodnější formu tisku.

Více informací

Toto zboží není aktuálně k dispozici. Díky za pochopení.

9,80 Kč s DPH
8,10 Kč bez DPH

  • 1 taška
  • 1 karton (200 ks)

Více informací

Popis papírové tašky

Papírové tašky přírodní, vysoce ekologické, přírodní – vyrobené ze 100% celulózy a nesoucí tyto certifikáty: FSC, EcoLabel, Modrý Anděl.

Tašky typu TWIST EKO jsou další generací strojně vyrobených papírových tašek u kterých byly zásadně zvýšeny ekologické, ale i užitné vlastnosti. Přes své výborné vlastnosti levné papírové tašky.

Hnědý přírodní papír použitý k výrobě těchto papírových tašek má vyšší pevnost v tahu než běžně dostupné, srovnatelné papíry stejné gramáže.

Základní materiál obsahuje vyšší množství klihu a to propůjčuje papírovým taškám TWIST EKO nejen vyšší pevnost, ale především lépe odolává vlhkosti i rozmarům počasí. Vysoký obsah klihu v papíru funguje jako přírodní impregnace.

Papírové tašky TWIST EKO jsou opatřeny s papírovým krouceným uchem. Držadla tohoto typu zajistí papírové tašce lepší vzhled, příjemnější a snažší úchop - držadlo se nemusí přetočit jako u papírových tašek s plochýchm držadlem.

Papírové kroucené držadlo je do papírové tašky vlepeno jako samostatně vyráběný prvek a disponuje vysokou nosností. Tento prvek - komplet držadla - sestává ze samotného papírového krouceného držadla vlepeného pod velkým tlakem mezi dvě vrstvy papíru vysoké gramáže a teprve poté vlepen do papírové tašky. Tím je zajištěno rozložení zatížení na velkou plochu a tím pádem i vysoká nosnost papírové tašky.

Pro výrobu základního recyklátu jsou použity pouze kvalitní výběrové papíry které obsahují dlouhá vlákna což se ve svém důsledku projevuje na kvalitě papírové tašky. Kvalita papíru je průběžně laboratorně testována.

Papírové tašky  TWIST EKO se dají i velmi dobře potisknout. Potřebujete-li upravit svoji papírovou tašku a individuálně potisknout ať strojně či sítotiskem, obraťte se na nás v KONTAKTECH. Vybereme nejvhodnější formu tisku.

15 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: