Náš Instagram

papírové tašky hnědé trávové 24x10x31 hnědý travní papír, kompostovatelné s krouceným uchem

Nový produkt

Ekologické, přírodní trávové papírové tašky. Hnědý travní papír 100g, držadlo z krouceného papíru. Travní papírové tašky jsou novinkou na trhu. Papírové tašky nové generace.

Více informací

Právě jsme doprodali. Zkompletujeme pro Vás zakázku obratem a budeme Vás informovat. Díky za pochopení.

6,40 Kč s DPH
5,29 Kč bez DPH

  • 1 taška
  • 1 karton (250 ks)

Více informací

Trávové papírové tašky jsou zcela nový stupeň vývoje ekologického obalu!

Na výrobu trávových papírových tašek je použit speciální papír s obsahem 40% trávové hmoty. Trávový papír, jeho komponenty i travní hmota je zcela lokálního (CZ) původu. Travní hmota je před dalším zpracováním přirozeně a přírodně sušená. Trávové papírové tašky nesou certifikáty: FSC, EcoLabel

Travní papírové tašky si mohou připsat i další významné přínosy a to je o 80% nižší spotřeba energie při výrobě, nižšší spotřeba vody a dlaší...

Papír použitý pro trávové papírové tašky je na špičce recyklovatelnosti, může se kompostovat a velmi rychle se rozkládá.

Travní papírová taška je velmi smysluplná varianta klasické papírové tašky. Použitá výrobní surovina a nízká energetická náročnost a snadná přírodní rozložitelnost z ní činí skutečně ekologický výrobek!

Samostatně se vyrábí papírové kroucené držadlo. které je poté  do papírové tašky vlepeno jako samostatný konstrukční prvek a proto papírová tašky disponuje vysokou nosností. Komplet sestává ze samotného papírového krouceného ucha vlepeného pod velkým tlakem mezi dvě výztužné vrstvy papíru vysoké gramáže a teprve poté vlepen do papírové tašky. Tím je zajištěno rozložení zatížení na velkou plochu a tím pádem i vysoká nosnost papírové tašky.

trávové papírové tašky se dají dále potisknout či objednat již s potiskem při výrobě (vhodné pro větší náklady) V případě potřeby individuálního potisku se na nás s důvěrou obraťte.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: