Náš Instagram

Balící papír hedvábný černý 18g, balení 50 archů

Nový produkt

Balící papír hedvábný arch 75x50 cm černý 18g barvený ve hmotě

Více informací

Skladem

201,79 Kč s DPH
166,77 Kč bez DPH

Více informací

Popis balící papír hedvábný:

Evropě vyrobený hedvábný balící papír z extrémně jemně v holandrech mleté papírové směsi a speciálních přísad pro vysokou kvalitu. Surovina a dřevní hmota je také domácího původu. 

Hedvábný balící papír je přímo probarven ve hmotě a je tedy stálobarevný. Zbarvení papíru podtrhuje jeho jemnost a strukturu. Vyrábí se a dodává v měrných hmotnostech 18g/m2 (barevný) a 22g/m2 bílý.

Navštivte naše stránky pro další informace o možnostech zakázkové výroby balícího papíru - máme pro Vás připravenu individuální zakázkovou výrobu, kde je možno vybírat z velkého množství papírů s různými povrchy a tisky a to i v ploše. Zakázkově vyráběný papír dodáváme již od pouhých 25kg!

Charakteristika hedvábného balícího papíru:

Hedvábný balící papír je vyznačuje velmi jemnou strukturou, je velmi jemný a příjemný na dotyk, nevytváří ostré hrany ani při použití jako výplň pro zboží a zůstává stále příjemný. Barevné papíry nesou barvivo přímo ve vláknech papíru a tudíž dávají vyniknout jemné struktuře papíru jako hodnotného a ŠPIČKOVĚ ZPRACOVANÉHO MATERIÁLU. Hevábné papíry se skvěle aranžují.

Použití hedvábného balícího papíru:

Hedvábný balící papír dokonale zdůrazní péči o balení, výrobek či dar. Dnes si bez něj již neumíme představit balení skla, keramiky, parfumerie, módního zboží, obuvi, šperkařství, vinoték drárkových a jiných speciálních prodejů a mnoho dalších oborů, kde je potřeba péči o zákazníka a produkt zdůraznit!

Pouhý arch hedvábného papíru dokonale změní celkový dojem z obalu!

Individuální požadavky:

Pro speciální požadavky, zakázkovou výrobu apd. nás kontaktujte. Najdeme pro Vás ideální řešení!

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: